essence 2017-09-28T20:16:12+00:00

AZ ESSENCE

Német sminkmárka fiataloknak, melyet a Cosnova Gmbh gyárt. A Cosnova céget 2001-ben Christina Oster-Daum alapította, és magát az Essence márkát 2002-ben indították útjára először Németországban. Ma már a márka termékeit Európa szerte, sőt 2010 áprilisa óta az Egyesült államokban is árulják.

Az Essence filozófiája, hogy maximális szépséget biztosítson minimális áron. A célközönséget elsősorban a fiatal korosztály jelenti.

Az Essence termékek között rengeteg sminket találunk, újabban néhány bőrápoló krémet is, melyek kedvező áron megvásárolhatók a drogériákban.

 

FILOZÓFIA

Az essence által olyan szuper termékekhez juthatsz hozzá, melyek arra inspirálnak, hogy stílusosan, magabiztosan és vidáman fejezd ki önmagad.

Mi NEM-et mondunk az állatkísérletekre és IGEN-t a minőségi, megfizethető termékekre, melyek csodás megjelenést biztosítanak.
a számos innovatív szépségápolási termékkel és az aktuális szezon legtrendibb színeivel és formuláival mindig jól fogsz kinézni és a bőröd is jól fogja érezni magát!

Fejezd ki magad az essence-el – Európa 1. számú kozmetikai márkájával!

 

ESSENCE MINŐSÉG

Egy dolog, amit igazán szeretünk az essence márkánál, hogy rendkívül sok örömet okoz nagyon kedvező áron. így felmerülhet bennünk a kérdés: ha ilyen olcsó, lehet-e jó minőségű is?

Szerencsére a válasz: igen!! hiszen az essence nagyon nagy hangsúlyt fektet a minőség kérdésére.

Ez a termékek gyártásánál kezdődik. a gyártóink nem anonim gyártók valahol a világban. mi kizárólag megbízható gyártókkal dolgozunk – nagyrészt európában. minden gyártási folyamat részletesen ellenőrzött és tesztelt folyamat – mind az előállítás folyamata, mind maga a termék gyártása.

Link: Az essence hivatalos magyar weboldala
Link: Az essence hivatalos magyar Facebook oldala